Wie zijn wij?

Instituut Citoleren010 is jong, maatschappelijk betrokken, enthousiast en gedreven. Kenmerken waar Citoleren010 voor staat, sedert oprichting.

Citoleren010 is in 2014 opgericht door jonge, vrijwillige leerkrachten en docenten die werkzaam zijn in het basis- en voortgezet onderwijs. Citoleren010 biedt begeleiding en citotoetstrainingen aan leerlingen. Wij verzorgen onder andere huiswerkbegeleiding, bijles en citotoetstrainingen in de avonduren en weekenden. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij onze deelnemers om het beste uit zichzelf te halen. Bij alle begeleidingsvormen die Citoleren010 aanbiedt, staat de deelnemer en zijn of haar wensen altijd centraal.

Ons aanbod vormt een goede aanvulling op het reguliere onderwijs, zowel voor de leerling die vooruit wil lopen door een uitdagende en interessante aanvulling, als voor de leerling die wat meer aandacht nodig heeft om bij te lopen op het reguliere onderwijs. Tevens bieden wij op onze hoofdlocatie gratis huiswerkbegeleiding aan.

- Team Citoleren010 -